måndag 25 april 2011

Härliga helg

Vilken fantastisk helg det har varit! Solsken, familj och mängder av god mat. Mycket mer kan man inte begära! Livet känns helt enkelt mycket lättare i den här värmen. Dörrarna står öppna och barnen springer fram och tillbaka. Jag tycker att jag helt enkelt går in i ett helt annat paus-läge som jag mår bra av. Ett och ett annat glas vin i kvällssolen till grillningen har ju gjort sitt till för semesterkänslan!

Och som grädde på moset var jag och vovvan på vår första agility-tävling. En "tränings-tävling" så inte särskilt dramatiskt egentligen. Men stort nog för oss! Som tur var så var bannan inhägnad. För i första loppet fick Selma riktiga glädje ryck och drog några glädjevarv runt banan. Hon skulle hälsa på domaren. Och fotografen. Och han som stod nere i hörnet. Men så småningom kom vi iaf runt banan. Nu var ju de flesta hundarna på ungefär samma nivå, så vi gjorde inte direkt bort oss...!


Sigge har ju varit mer eller mindre dålig under större delen av veckan. Just nu är han och David på väg hem från vårdcentralen där det visade sig att han har halsfluss. Stackars lilla killen, kan nog tycka att det räcker för hans del. Dessutom har han något virus i kroppen utöver sin halsfluss, som gör att hela han är alldeles prickig och kliig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar