lördag 19 mars 2011

Levaxin och celiaki

Fick brev från Gun igår. Vi ska åka vägen om så att Viggo kan få sköldkörtelantikroppar kontrollerade. Eventuellt behöver han äta Levaxin, alltså extra sköldkörtelhormon. Detta problem är något som drabbar 10% av diabetiker. Man kan ju tycka att det för Viggos del räcker. Han har ju redan prickat in de 10% som får celiaki.

Mammas lilla hjärta.

Skickat från min iPhone

4 kommentarer:

  1. Åh kan det inte räcka tycker man, både diabetes och celiaki och nu ev. detta. Ökar risken för detta om man har både diabetes och celiaki eller räcker det med "bara" diabetes, om du förstår vad jag menar? Är det nått speciellt som du vet som gjort att Gun tycker detta skall kollas upp?

    Tycker det känns så jobbigt med alla barn med diabetes som får nått "extra", känns verkligen bara nej i hela kroppen! Kramar till er!

    SvaraRadera
  2. Hej!! Har hittat din blogg via ngn diabetes sida! Har en dotter på 3 år å 5 månader som fick diabetes okt. -09 och gluten nov. -10. Hade varit kul att få kontakt med er! Har en e-mail som jag knappt använder men känner du för det så hör gärna av dig så kan du få min "riktiga" mail!! noovish@hotmail.se

    SvaraRadera
  3. Ajaj en tröst är dock att det i Sverige finns så mycket produkter för glutenintolerant, visserligen kan affärerna vara lite griniga med att ta in men man får tjata. Jag har alltid öron och ögon när det gäller att hitta glutenfritt till Arvid, vi måste ju även matcha det med låg proteinhalt.

    AnnCharlotte Sjösten

    SvaraRadera
  4. Ett tips ! www.kunskapskällan.se

    SvaraRadera