fredag 25 februari 2011

Surriga snurriga socker

Just nu är Sigges värden fullkomligt obegripliga. Det känns som om han är antingen för hög eller för låg. Och allt som oftast kan man inte se förklaringen till varför heller... Förutom på dagis igår. Där hade kurvan sett ut som ett skolboksexempel hur det ska vara på en välskött diabetiker. Jag hade på förslag att de skulle behålla honom under helgen, men icke.

Appropå det- Viggo frågade fröknarna för ett litet tag sedan var de sover på nätterna :)

Fast det är väl lika bra att Sigge inte blir kvar där, på dagis alltså. Det ger ju mina föräldrar chansen att få ha honom några timmar på lördag när vi ska fixa lite. Då kan ju de få roa sig med att jaga värden ett tag!

2 kommentarer:

  1. Haha det hade vart nått att kunna lämna dom på dagis över nån natt ;-) Vårt dagis är det ända stället hittills som vi kan lämna Sigge på, eller farmor och farfar har haft honom några timmar men de är några ganska nervösa timmar sett från deras håll :-)

    Håller med om att det är så jobbigt när det inte finns någon solklar förklaring till varför värden sjuter/sjunker!

    Hoppas ni får några fina timmar själva imon!

    SvaraRadera
  2. Fick en sådan skön kommentar idag. Men på dagis när han rör sig ligger han ju jätte fint. Det är ju hemma han går upp... (det är på natten han går upp) Men vi kan ju jaga igång honom så han får springa då. Blir lite upprörd ibland när "folk" tror de vet lösningen lite enkelt. :)
    Hoppas ni fick en skön stund idag och att ni kan få lite mer sådan stunder med avlastning.
    Kram

    SvaraRadera