tisdag 11 januari 2011

Kräkdag

Detta får nog klassas som en av mitt livs värsta dagar. För första gången har jag och david varit kräksjuka samtidigt. Med tre barn hemma. En av dem med hög feber en annan som man får försöka få i lite mat emellanåt trots protester. Detta samtigt som man helst vill lägga sig och dö en stund.

Skickat från min iPhone

4 kommentarer:

  1. Vad jobbigt att vara magsjuka samtidigt. Det är ju inte alltid lätt i vanliga fall med alla BS koller och insulininjektioner. Är nu båda dessutom sjuka måste det vara såååå jobbigt. Hoppas att ni snart blir friska. Tänkte på Sigges "matvägran". Förra året när jag och Oscar var magsjuka så var vi inte matsugna på en hel vecka. Tror det kan ta ganska så lång tid :(. Tilde har inte haft någon rejäl magsjuka sedan diabetesdebuten vilket vi är tacksamma för. Hoppas ni snart är friska allihopa. Linda

    SvaraRadera
  2. Fy satan... hoppas ni kryar på er snart!

    SvaraRadera
  3. Tack Linda för din omtanke, kanske är det som du säger att det bara tar lite tid. Det är nog bara det att vi haft några omgångar men det har aldrig varit så med aptiten förut. Hoppas att ni och Tilde ska klara er länge till!

    Tack du med jag vill... <3

    SvaraRadera
  4. Emma, mamma till Tove11 januari, 2011 22:03

    Fy sjutton!! Hoppas det är snabbt övergående och att ni kommer ut på andra sidan lite starkare!!

    Styrkekramar!!

    SvaraRadera