lördag 14 april 2012

Permission

Hemma igen, officiellt sett på permis, men tanken är att vi bara stämmer av per telefon imorgon för att sen skrivas ut. Skönt ändå, för skulle det vara nåt mer behöver vi inte åka via akuten.

Jag är så trött. Trött i själen verkligen. Önskar att nån la en resa till ett härligt medelhavsland vid mina fötter och sa- här, ta med dig familjen och njut av lugnet och varandra.

Det hade gjort mig glad.

4 kommentarer:

  1. det är svårt att sätta sig in i rädslan och faran med diabetes som "lekman" - jag blir förvånad varje gång jag läser bloggen... bra att du skriver så informationen sprids,jag hoppas så att ni ska få vara hemma från sjukhus och hittar ett medlehavsland gömt under leksakerna!!!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Åh vad skönt att ni fått komma hem! Jag instämmer med Gullgossens mamma, det här är en helt ny värld och jag är så glad att du orkar berätta om det. kram!

    SvaraRadera
  3. Oj vad läskigt det låter att han blev sådär slö! Tur att det gick så bra iaf och hoppas ni får stanna hemma nu och inget mer händer. Slutar aldrig förvånas över hur mkt som kan hända som det inte finns ngn direkt förklaring till...
    Kramar till er!

    SvaraRadera
  4. Tack snälla, fina för din kommentar.
    Förstår att du inte har det lätt alla gånger, men kan knappast föreställa mig hur kämpigt...

    Ha en fin helg.
    Kram/
    Luiza

    SvaraRadera